Adverteren

Heeft u interesse in het adverteren op het Media Mirror Netwerk? Wij hebben voor u diverse mogelijkheden afhankelijk van uw doelgroep en voor u relevante regio. U kunt al vanaf € 50,- per maand interactief adverteren op een spiegel. Uw advertentie is constant in beeld gedurende de gehele campagne.

Bereik met Impact

Wist u dat, in vergelijking met andere (traditionele) media, mensen die blootgesteld zijn aan een advertentie op reclame spiegels:
• 53 procent meer kans hebben het geadverteerde product te kopen;
• 60 procent meer kans hebben om het product aan vrienden aan te bevelen (Mond-tot-Mond);
• 5 tot 7 keer meer hebben kans het geadverteerde product te onthouden.
Adverteren op de Media Mirrors is dus niet alleen uniek maar vooral effectief en doelgericht!

Kosten

Vanaf 50 euro per maand adverteert u al op een Media Mirror van A2 formaat. U kunt dus vanaf € 1,66 per dag doelgericht adverteren, dit biedt u de volgende voordelen:
• Directe interactie tussen consument en advertentie;
• Full color-advertentie op A2-formaat; • Extreem hoge attentiewaarde (wow-effect);
• De advertentie is constant als enige actief (geen 15 seconden zendtijd maar 24/7 in beeld);
• Free publicity op het social network (Facebook, Linkedin en Twitter) en op onze website.

Extra Dimensie

Media Mirror denkt graag met u mee om de effectiviteit van uw campagne te vergroten. Van brainstormen, het uitbrengen van voorstellen tot volledig ontwerp en uitvoering van advertenties. Bovendien kunnen wij uw campagne van een extra dimensie voorzien, namelijk mobile interactie! Door gebruik te maken van de zogenaamde ‘layar’ techniek komt de advertentie, wanneer deze in de spiegel gescand wordt met een smartphone, tot leven!!

Bereik

Bij Media Mirror spreken we van het ‘bereik’ van de advertenties op onze spiegels. Onder bruto bereik verstaan we het aantal personen dat in een bepaalde periode op een locatie aanwezig is. We maken hierbij gebruik van gegevens vanuit gemeentes dan wel locatie eigenaren. Het adverteerbereik is een afgeleide van het bruto bereik maar hierbij is al gefilterd op bezoekers die daadwerkelijk in de spiegelzone (bijvoorbeeld sanitaire voorziening) komen.

Doelgroep

Wij realiseren ons dat het niet alleen van belang is om zoveel mogelijks ‘views’ voor uw campagne te genereren maar voornamelijk dat uw advertentie bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt. Bij Media Mirror is het mogelijk om uw campagne zeer gericht te targeten op doelgroep. Voor elke doelgroep hebben wij locaties waarop gericht geadverteerd kan worden.

Media Mirror Network

De Media Mirrors hangen op diverse (publieke) locaties. Al deze locaties samen noemen wij het Media Mirror Netwerk. Wij bieden u de mogelijkheid om iedere maand van locaties te wisselen. Onze experts zullen samen met u een route bepalen op ons Media Mirror Netwerk om een zo groot mogelijk bereik voor uw advertentie te genereren. Zit Media Mirror al in uw regio? Neem

Gericht adverteren?

Vind ons op social media