CAMPAGNE KOELSERVICE BIGGELAAR: IS HET BIJ U IN HUIS OOK NET EEN SAUNA?


 

 

Koelservice Biggelaar staat garant voor het leveren van een topkwaliteit service.

Wanneer je aan de klanten van Rob, eigenaar van Koelservice Biggelaar vraagt wat hem onderscheidt van de concurrentie geeft iedereen hetzelfde antwoord. Rob luistert, denkt mee, komt zijn afspraken na en blijft ook na de oplevering voor je klaar staan. Op het gebied van koel- en vriestechniek is voor Rob alles mogelijk. Naast koeltechniek, is Koelservice Biggelaar ook airconditioning en warmtepomp dealer van het duurzame topmerk Panasonic.

Op zoek naar een eerlijk en oprecht koeltechnisch specialist, dan is Koelservice Biggelaar het bedrijf dat jij zoekt.

 

Is het bij u in huis ook net een sauna?

Koelservice Biggelaar is te zien in de Businessclub van het Koning Willem II Stadion. De zomer staat voor de deur en met de warme temperaturen is het wel zo fijn om in een koel huis of kantoor te kunnen zitten. Met de campagne Is het bij u in huis ook net een sauna? laat Koelservice Biggelaar zien dat jij deze zomer niet in een te warm huis hoeft te zitten.

 
 

Wat kan Koelservice voor jou betekenen?

Je kent het misschien wel, je bent moe en wil gaan slapen. Toch lukt het vanwege de warmte maar niet om in slaap te komen. Op kantoor is het niet gepast om in korte broek te komen, maar door de warmte kun je je werk niet goed doen. Twee voorbeelden waarbij een airconditioning erg fijn zou zijn. Koelservice Biggelaar is specialist op het gebied van airconditioning en geeft vrijblijvende adviezen hierover. Ook voor koel- en vriestechniek, warmtepompen, service en onderhoud kan Koelservice Biggelaar je helpen.

 
Contact met Koelservice Biggelaar opnemen?

 
Bel naar: 013 - 76 119 40
Bekijk de: website