Step2 | Wat te doen in Essen?


 

 

Hier moet je geweest zijn in Essen

Essen is een populaire plaats onder Nederlanders. Ze komen graag voor het bekijken van kerken, leuke parkjes en gezellige lunchrooms. Maar bij welke plek, restaurant of tent moet je nu echt eens geweest zijn wanneer je in Essen bent? We vertellen je in deze blog graag meer over Step 2 dat voor iedereen wat leuks biedt. .

 

Step 2

Step 2 Essen als uitje

Step 2 is een populaire lunchroom in Essen die voor elke leeftijd wat wils heeft. Zo hebben ze voor de kinderen een speeltuin met dieren. De kinderen kunnen kippen, konijnen, cavia's en geiten zien en aaien. Voor de ouders is er een fijn buitenterras om de kinderen in gaten te houden. Een uitgebreide kaart mag ook niet ontbreken om de middag mee door te komen. Zowel jongeren, ouderen als gezinnen zijn te vinden bij Step 2. De grote parking naast het park maakt het makkelijk om je auto dichtbij weg te zetten. .

 


Het ontbijtbuffet

Elke zondag organiseert Step 2 een ontbijtbuffet waarbij er gezellig ontbeten kan worden. Ook worden de buffetten op verschillende seizoenen en feestdagen helemaal afgestemd. Zo blijft het elk seizoen weer een verrassing wat er op de kaart staat.

 

Step 2

High tea

Ook wanneer je op zoek bent naar een gezellige middag met vrienden of familie heeft Step 2 aan je gedacht. Tijdens een High tea neem je even de tijd om rustig met elkaar te zijn. Step 2 bedacht verschillende arrangementen die het proberen zeker waard zijn. zo bieden ze naast de traditionele High tea, ook de High tea in Wonderland. Tijdens deze High tea word je meegenomen in de wonderen van Alice in Wonderland.

 


Step 2 Shop

Niet alleen spelen en lunchen is mogelijk bij Step 2. Er is zelfs een cadeaushop aanwezig met leuke spullen voor jezelf of een bekende. wil je graag je woonkamer opvrolijken of koop je liever een kaart als aandenken? Dit is allemaal mogelijk bij Step 2. 
Contact met Step 2 opnemen?