Locatiehouder worden

Wilt u locatiehouder worden van 1 of meerder reclame spiegels (Media Mirrors)? Wanneer u over een locatie beschikt met een x aantal bezoekers zullen wij deze gratis van een of meerdere Media Mirror(s) voorzien. De spiegels worden dus gratis in bruikleen gegeven. Er zijn dus voor u als ondernemer geen kosten aan verbonden. Wij zorgen vervolgens voor de professionele montage en aansluiting op het elektriciteitsnet.

Eye Catcher

De innovatieve Media Mirrors hebben een extreem hoge attentiewaarde. Deze ‘eye catchers’ hebben vaak een zeer positieve invloed op een gewoonlijk sobere ruimte. De Media Mirrors tillen (bijvoorbeeld) uw sanitaire voorziening naar een hoger niveau.

Zelf Adverteren

Wanneer u locatie houder van onze spiegels bent of graag zou willen worden, heeft u ook de mogelijkheid om zelf de adverteer ruimte op de spiegels te huren. Dit geeft u de mogelijkheid om zelf acties, kortingen etc. onder de aandacht van uw bezoekers te brengen. Daarnaast kunt u ook zelf opzoek gaan naar externe adverteerders en zo extra inkomsten te genereren. Onze experts zullen u graag van advies op maat voorzien!

Levensduur

De Media Mirrors gaan bij een normaal gebruik meer dan 50.000 uur mee. Bij continue gebruik (dag en nacht) is dat ongeveer een periode van 6 jaar. Echter, in de praktijk is dit al snel het dubbele omdat de spiegels niet altijd aan staan. De Media Mirrors verbruiken 20 Watt, dus energiezuinig en milieu vriendelijk! Kortom, de Media Mirrors zijn een efficiënte en milieu vriendelijke manier van adverteren.

Locaties

Gebruikelijke (publieke) locaties waar de Media Mirrors ingezet worden zijn: • Hotel, restaurant, café, disco, stadion, sportclub, bioscoop of theater (in het toilet!);
• Kledingwinkels (passpiegels: het kledingmerk positioneert zich nog effectiever met gerichte reclame);
• Scholen, werk, openbare plaatsen;
• En wat u zelf allemaal verder kunt verzinnen!