Toiletreclame

Toiletreclame – het werkt!

Het gebruik van toiletreclame is de laatste jaren gestegen in Nederland. Met toiletreclame is het mogelijk om uw doelgroep direct te bereiken, en door de logische plaatsing ervan zijn doelgroepen te segmenteren zodat ze bij uw product of dienst aansluiten.


Effectieve toiletreclame

Toiletreclame is begonnen met banners en posters die in allerlei toiletruimtes werden gehangen. Hierdoor waren de reclame uitingen niet overzichtelijk. Met onze Media Mirror reclame spiegels zorgen we ervoor dat de reclame uiting goed in beeld is, maar niet op een storende manier. Doordat de reclame uiting verdwijnt als er iemand de spiegelfunctie gebruikt is de reclame niet irritant en wordt deze op een prettige manier ervaren.

Ons netwerk van reclame spiegels hangt op verschillende (top) locaties. Hierdoor kunnen we specifiek op uw doelgroep adverteren. Bij ons heeft u geen willekeurige plaatsingen maar heeft u zelf in de hand waar uw reclame komt te hangen. Hierdoor heeft u als voordeel dat uw reclame in uw eigen regio geplaatst wordt waardoor u heel direct kunt communiceren naar een potentiële klant.


Toiletreclame op doelgroep

Doordat we op verschillende locaties kunnen adverteren kunnen we doelgroepen segmenteren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld jongeren of ondernemers, maar adverteren op geslacht is natuurlijk ook mogelijk. Toiletreclame is mogelijk op dames- en herentoiletten.


Adverteer op een Media Mirror

Wilt u adverteren op ons netwerk? Voor meer informatie over toiletreclame kunt contact met ons opnemen en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Uw bedrijf weerspiegelen?

Vind ons op social media