BlueSun Breda | Zonnestudio

BlueSun

Zonnestudio Bluesun

Bij Bluesun Breda ben je aan het juiste adres om verantwoord te zonnen onder ideale

omstandigheden. Je kan zowel in de zomer als in de winter Bij Bluesun terecht. Bluesun is een professionele zonnestudio die beschikt over deskundig personeel en je voorziet van hoogwaardig advies.

Hygiëne is belangrijk

In Breda en omstreken staat Bluesun bekend om hun uitmuntende hygiëne en klantgerichtheid. Altijd staat er vriendelijk personeel om je te woord te staan en te helpen wanneer je een vraag hebt. Goede apparatuur draagt ook bij aan een goede hygiëne 

zo geniet je bij Bluesun Breda van de meest moderne en luxe Ergoline zonnebanken. 

BlueSun

Vaste lage prijzen

Niemand wil ergens “te” veel voor betalen, daarom hanteren ze bij Bluesun Breda ook altijd een vaste lage prijs. Wat je voor die vaste prijs krijgt? Veel zonnestudio’s zijn dicht op de momenten dat jij graag onder de zonnebank wilt. Bij Breda hoef je geen rekening te houden met openingstijden. Ze zijn namelijk zeven dagen per week, 24 uur per dag open en kan je zonder afspraak komen zonnen.

Ook verkoopt Bluesun verschillende soorten zonnecosmetica van Australian Gold en Designer skin. Want als jij gaat zonnen ga je voor het beste resultaat toch? Het gebruik van een zoncosmetica onder de zonnebank brengt veel voordeel met zich mee. zo bruin je sneller, ga je eventuele lijntjes en rimpels tegen en behoud je je kleur langer.

BeautyMaXX

Naast de Bluesun vind je de schoonheidssalon BeautyMaXX.Hier kun je terecht voor diverse behandelingen. Iedereen bezit natuurlijke schoonheid, maar af en toe heeft ook de natuur een duwtje in de rug nodig. Of je nu kiest voor een huidverbeterende behandeling,

ontspannende massage, stralende witte lach of een mooi bruin kleurtje, bij BeautyMaXX gaan ze nauwkeurig te werk om jou te laten stralen. Bovendien gebruikt BeautyMaXX hoogwaardige producten van Annemarie Börlind, Matrigen, X-Treme Smile en Marc Inbane, die bekend staan om hun kwaliteit en effectiviteit. Ontdek de behandelingen die en BeautyMaXX aanbieden en geniet van wat welverdiende me-time.

beautymaxx

Contact met BlueSun Breda opnemen?