DAS Publishers | Specialist in drukwerk en overige communicatie

DAS Publishers

Wanneer je uit de Peelregio komt is de kans groot dat je wekelijks werk van DAS Publishers voorbij ziet komen. DAS Publishers is namelijk uitgever van weekbladen als: Weekblad voor Deurne, Peelbelang, ‘t Contact en Middenstandsbelangen.

Daarnaast biedt DAS Publishers nog veel meer diensten aan. In deze blog vertellen we je graag over de werkzaamheden van DAS.

DAS Publishers, de uitgeverij

Veel nieuws dat je elke week op de deurmat ontvangt in de Peelregio komt van DAS. DAS is namelijk de uitgeverij van een aantal kranten in de regio. Naast deze papieren kranten beheert DAS ook de websites van deze nieuwsbladen en maak het mogelijk om via deze websites te adverteren. Al vanaf 15 euro per week kun je zichtbaar zijn middels een banner op één van de websites. Ook voor de opmaak van deze banners kun je bij DAS je ei kwijt. Dit brengt ons dan ook meteen bij de volgende werkzaamheden van DAS.

DAS Reclamestudio

Vanwege vele jaren ervaring op het grafische gebied is DAS de perfecte partner voor reclame of andere grafische uitingen. Met een professionele studio is het opmaken van een banner, website, folder of visitekaartje voor DAS geen probleem. Doordat DAS alles onder een dak heeft hoef je je geen zorgen te maken over het drukken van je ontwerp. Dit kan namelijk direct bij DAS gedaan worden.

Niet alles hoeft gedrukt te worden, neem bijvoorbeeld een website. Een website komt online te staan. Ook hierin heeft DAS zich ontwikkelt en onderscheidt zich door webhosting pakketten aan te bieden.

DAS webhosting en mailing

Een website maakt altijd gebruik van een hosting, anders kan een website niet online gevonden worden. DAS heeft al hostingpakketten vanaf: €1,25 per maand. Om jou als klant of ondernemer daarna nog een extra zetje in de goede richting te geven kan DAS zelfs mailings opzetten die zorgen voor een groot bereik! Dit zorgt voor de perfecte ROI

Contact met DAS Publishers opnemen?