Milan's Diervoeding | Natuurlijke Diervoeding

Milans diervoeding

Jij houdt toch ook van je huisdier?

Je komt thuis en je hond komt kwispelend de gang in gelopen. Voor veel mensen is dit weer een moment om naar uit te kijken. Je loopt door naar de kamer waar je de glinstering van een van je vissen in het water ziet. Fijn om weer thuis te zijn denk je. 

Dat dieren vaak worden bestempeld als beste vriend in huis zegt genoeg! Iedereen geeft om zijn of haar huisdier. Daarom is goede zorg wel zo op zijn plek toch? Het is niet altijd makkelijk om te kiezen tussen alle soorten speeltjes voeding en andere attributen in de markt. Gelukkig zijn er winkels die gespecialiseerd zijn in dit soort dingen.

Milan’s Diervoeding

Roos en Linda (moeder en dochter) hebben een grote passie voor dieren. Hun besluit om samen een dier voedingswinkel te starten was dan ook niet geheel onverwacht. Roos en Linda vinden het dan ook belangrijk dat de producten die ze verkopen natuurlijk zijn. Ze zijn van mening dat dieren recht hebben op gezonde en goede voeding. 

Het voedingsassortiment van Milan’s diervoeding bestaat uit natuurlijke voeding voor: knaagdieren, huisvogels, buitenvogels, honden, katten en vissen.

Milans Diervoeding

Snoepwinkeltje van Schiebroek

Niet iedere dier voedingswinkel houdt rekening met de allergieën die dieren kunnen hebben. Milan’s diervoeding staat in Schiebroek dat ook beter bekend als “het snoepwinkeltje” vanwege hun ruime keuze aan hypoallergeen voeding voor zowel honden als katten. Dit onderscheid Milan’s diervoeding dan ook van een hoop andere dier voedingswinkels.

Samen sta je sterk

Milan’s diervoeding helpt dier en baasje graag met meer dan alleen voeding. Om deze reden hebben ze dan ook samenwerkingsverbanden met onder andere een trimsalon en de dierenarts. De dierenarts komt 3 keer per jaar langs om voordelig je dieren te vaccineren, chippen of voor bijvoorbeeld kennelhoest.

Milans Diervoeding

Milans Diervoeding

kortom, voor een dier voedingswinkel die net zoveel geeft om je beste vriend als jijzelf. Moet je bij Milan’s diervoeding zijn!

Contact met Milan's Diervoeding opnemen?