Techno Select | Voor goed technisch personeel

TechnoSelect

Profwielerronde Etten-Leur.

Afgelopen weekend was het weer zover! Elk jaar lopen weer veel families en wielerliefhebbers uit om dit evenement bij te wonen. Dit jaar op zondag 18 augustus werd de ronde alweer voor de 13e keer georganiseerd. Veel bedrijven uit de regio van Etten-Leur dragen deze ronde dan ook een warm hart toe. Waaronder toch wel één bedrijf in het bijzonder. Dit jaar is Techno Select hoofdsponsor van de ronde. Veel mensen uit de regio zijn al bekend met het mooie Techno Select, maar mocht je dat nog niet zijn vertellen wij je graag meer over dit bedrijf.

TechnoSelect

Hoe kom ik aan technisch personeel?

De vraag, “hoe kom ik aan technisch personeel” is tegenwoordig een vraag die door veel bedrijven gesteld wordt. Het lijkt tegenwoordig soms onmogelijk om de juiste mensen te vinden voor een organisatie. Toch is er nog steeds geschikt personeel, als je maar weet waar je moet zoeken.

Gelukkig is er een partij als Techno Select. Techno Select is al ruim 21 jaar actief in de werving en selectie van technisch personeel. Of het nu gaat om medewerkers in de metaal, bouw, productie of techniek. Met Techno Select vindt je de juiste medewerker.

Waar selecteer je goed personeel op?

Vandaag de dag is er voor alles wel een diploma of certificaat te halen. En natuurlijk is het voor sommige werkzaamheden een must om dit te hebben. Maar focussen we ons niet te veel op diploma’s en certificaten in plaats van de daadwerkelijke skills en talenten van een werknemer?

Techno Select onderscheidt zich door met iedereen in gesprek te gaan. Er wordt geen selectie gedaan aan de hand van het hoogste papiertje. Iedereen krijgt een eerlijke kans om zijn verhaal te doen en te laten zien waar hij of zij goed in is.

TechnoSelect

Samen werken aan technische carrières!

Techno Select is er voor bedrijven en personeel die niet stil willen blijven staan. Naast de werving en selectie werkzaamheden van Techno Select, zijn ze er ook voor ondersteuning en ontwikkeling van personeel. Het doel is dan ook langdurige partnerschappen en geen korte termijn gedachten!

Techno Select

Kortom, Techno Select is de aangewezen partner op het gebied van werving en selectie voor technisch personeel!

Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ze op

Contact met Techno select opnemen?