Tromp Verhuur | Party en horeca verhuur

tromp-verhuur

Tromp verhuur voor al uw feesten en partijen!

Je kent het misschien wel. Een verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft of andere speciale gelegenheid die je graag wilt vieren. Je gaat na wat je allemaal nodig hebt voor een goed feest en beseft dat er nog best veel bij komt kijken. Het aanschaffen van deze spullen is te duur, dus ga je op zoek naar een partij die de benodigde spullen kan verhuren.

Party en horeca verhuur

Tromp Verhuur is de aangewezen partij voor deze vraag. Met ruim 60 jaar ervaring denkt Tromp Verhuur graag met u mee over de benodigde spullen. Bij Tromp Verhuur weten ze als geen ander dat service erg wordt gewaardeerd door hun klanten. Dit maakt dan ook dat ze verder gaan dan alleen het afgeven van de door u gehuurde spullen. Ook het plaatsen van de gehuurde spullen neemt Tromp Verhuur graag voor zijn rekening. Zo kunt u zich zorgeloos bezighouden met de verdere organisatie van uw feest.

Zelf ophalen?

Niet iedereen vindt het nodig om de gehuurde spullen af te laten leveren. Daarom is het ook mogelijk om je gehuurde spullen zelf in het depot van Tromp Verhuur op te halen. Wanneer u ervoor kiest om de spullen zelf op te halen, helpt Tromp Verhuur natuurlijk wel met het inladen van de gehuurde spullen.

Maar ook voor het inrichten van uw evenement, locatie of party bent u bij Tromp Verhuur aan het juiste adres. Ook het desgewenst leveren van drank, catering of extra personeel is bij ons mogelijk.

Particulieren en bedrijven

Het assortiment bij van Tromp Verhuur is erg uitgebreid. Zo is het leveren van een tent groot of klein, tafels, stoelen tot aan een tap bar allemaal mogelijk. Het huren is voor zowel de particulier als het bedrijfsleven mogelijk!

Tromp Verhuur

Om wat voor bedrijf het ook gaat, een goede partner belangrijk. Tromp Verhuur is voor veel mensen een betrouwbare partner en een partij waarop gerekend kan worden. Ben je nu nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Tromp Verhuur biedt?

Contact met Tromp Verhuur opnemen?