Grafische Vormgever

Grafisch Vormgever - Stage

Wij zijn opzoek naar een Grafisch Vormgever voor 40 uur in de week. (Minder uren zijn bespreekbaar tot minimaal 20 uur per week.)

Ben jij de enthousiaste creatieveling die wij zoeken en ons helpt bij het bedenken, ontwerpen en vormgeven van campagnes voor onze klanten?

Functieomschrijving

Als Grafisch Vormgever bij Media Mirror ben je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van campagnes. Je weet in te spelen op de doelgroep van onze klanten en houdt rekening met de locatie waar de campagne zichtbaar is. Je ontwikkelt jezelf niet alleen als vormgever, maar ook op het gebied van marketing zal je veel leren.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent creatief en laat dit goed tot uiting komen in je werk. Je weet hoe je om moet gaan met Adobe-programma’s zoals Photoshop en/of Illustrator. Je weet van aanpakken en toont graag initiatief. Je bent communicatief vaardig, doortastend, proactief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

CREATIEF

GEDREVEN

KENNIS VAN ADOBE SOFTWARE

Gemaakte campagnes

Wie zijn wij

Media Mirror is een jong en energiek bedrijf. De Media Mirror is een uniek en innovatief reclameconcept, of zoals wij het graag noemen “The New Way Of Advertising”. Ben je geïnteresseerd in onze vacature, kom dan vooral een keer langs. We laten je graag ons kantoor zien

Is deze stage iets voor jou?

Neem dan contact op via administratie@media-mirror.nl of bel naar 076 889 3901