Vacature AV-specialist

AV-Specialist - stage

Wij zijn opzoek naar een AV-specialist voor 40 uur in de week. (Minder uren zijn bespreekbaar tot minimaal 20 uur per week.)

Ben jij de enthousiaste creatieveling die wij zoeken en ons helpt bij het bedenken, ontwerpen en vormgeven van toffe Hologram campagnes voor onze klanten?

av stage breda

Functieomschrijving

Als AV-specialist bij Media Hologram ben je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van animaties op onze Hologram. Je weet in te spelen op de doelgroep van onze klanten en houdt rekening met de locatie waar de campagne zichtbaar is. Je ontwikkelt jezelf niet alleen als AV-specialist, maar ook op het gebied van marketing zal je veel leren.

Herken jij jezelf hierin?

Je bent creatief en laat dit goed tot uiting komen in je werk. Je weet hoe je om moet gaan met Adobe-programma’s zoals After Effects en/of Premiere Pro. Je weet van aanpakken en toont graag initiatief. Je bent communicatief vaardig, doortastend, proactief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

CREATIEF

GEDREVEN

KENNIS VAN ADOBE SOFTWARE

Gemaakte campagnes

Wie zijn wij

Media Hologram is een jong en energiek bedrijf en onderdeel van Media Mirror. De Media Hologram is een nieuwe, maar vooral unieke marketingtool voor bedrijven. Ben je geïnteresseerd in onze vacature, kom dan vooral een keer langs. We laten je graag ons kantoor zien.

Is deze stage iets voor jou?

Neem dan contact op via administratie@media-mirror.nl of bel naar 076 889 3901